معرفی دانشکده صنعت و معدن قروه

ساخت دانشکده صنعت و معدن قروه به عنوان دانشکده اقماری دانشگاه کردستان از مصوبات دور اول سفر هیات دولت در سال 1385 و موافقت هیات امنای دانشگاه کردستان در سال 1391 شروع شد. عملیات عمرانی احداث دانشکده در سال 1400 به پایان رسید.
مجوز قطعی دانشکده در مرداد ماه 1401 در دو رشته مهندسی صنایع و مهندسی انرژی در مقطع کارشناسی اخد شد و در مهر ماه سال 1401 اولین ورودی دانشجویان بیش از 50 دانشجو در دو رشته مهندسی صنایع و مهندسی انرژی مشغول به تحصیل شدند.
در حال حاظر دانشکده صنعت و معدن قروه در دو رشته مهندسی صنایع و مهندسی انرژی در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد.
دانشکده صنعت و معدن قروه دارای زیربنای بیش از 5200 مترمربع که شامل کلاس‌های آموزشی سالن آمفی‌تئاتر، سایت کامپیوتری، کتابخانه، سالن مطالعه، آزمایشگاه، نمازخانه و غذاخوری می‌باشد که از بهترین بناهای آموزشی استان کردستان محسوب می شود.
امید است که دانشکده صنعت و معدن قروه بتواند در راستای رسالت های علمی و اجتماعی خود، گام مهمی در راستای توسعه شهرستان و استان کردستان بردارد.
گروه مهندسی صنایع
گروه مهندسی انرژی