19 05 2024

مرکز نوآوری و توسعه فناوری دانشگاه کردستان با همکاری دانشکده صنعت و معدن قروه برگزار می‌کند

برگزاری رویداد فناورانه در حوزه صنایع تبدیلی محصولات خوراکی بر پایه عسل

مرکز نوآوری و توسعه فناوری دانشگاه کردستان با همکاری دانشکده صنعت و معدن قروه برگزار می‌کند

محورهای رویداد :

  • بازاریابی و فروش محصولات حاصل از صنایع تبدیلی
  • راه‌اندازی خط تولید صنعتی و نیمه‌صنعتی
  • سنتز و ارزیابی محصولات برپایه عسل


«رویداد فوق به صورت نیازمحور برگزار خواهد شد»

از کلیه علاقه‌مندان و فناوران حوزه محصولات غذایی و دارویی برپایه عسل، دعوت به عمل می‌آید در این رویداد شرکت کرده و از مزایای همکاری با کارآفرینان برتر کشور در این حوزه برخوردار شوند.