19 05 2024
مرکز نوآوری و توسعه فناوری دانشگاه کردستان با همکاری دانشکده صنعت و معدن قروه برگزار میکند
برگزاری رویداد فناورانه در حوزه صنایع تبدیلی محصولات خوراکی بر پایه عسل
مرکز نوآوری و توسعه فناوری دانشگاه کردستان با همکاری دانشکده صنعت و معدن قروه برگزار میکند
محورهای رویداد :
- بازاریابی و فروش محصولات حاصل از صنایع تبدیلی
- راهاندازی خط تولید صنعتی و نیمهصنعتی
- سنتز و ارزیابی محصولات برپایه عسل
«رویداد فوق به صورت نیازمحور برگزار خواهد شد»
از کلیه علاقهمندان و فناوران حوزه محصولات غذایی و دارویی برپایه عسل، دعوت به عمل میآید در این رویداد شرکت کرده و از مزایای همکاری با کارآفرینان برتر کشور در این حوزه برخوردار شوند.